fniss


fniss


(Sängdags Kalle!
Det är ett fritt land! Jag får göra vad jag vill!
God natt!
KOMMUNISTER!)

söndag igen

Söndagsångesten är sjukt stark idag. Känns som att jag har slösat bort en hel dag på att bara titta på film. Men samtidigt har jag jobbat (9-13) och dansat (19-20.15) så jag har ändå gjort något. Usch vad jag blir förbannad på mig själv.

emilies b'day

Dagen för Emilies födelsedag har äntligen kommit! Dodododododooooo! Vi tänkte ringa och sjunga för henne i skolan men hon hade tyvärr lektion och känslan dog senare...

Imorse då överraskade jag och Olle Emilie runt 05.50 med ljus och kladdkaka! Sedan åt vi frukost hos henne och hade det allmänt mysigt.

Idag har det (som vanligt) varit en bra dag. Ensamblen gick hur bra som helst och vi kanske ska köra "Shark in the water" på musikafton, om vi sätter den då. Efter lektionen kutade jag ner för trapporna och var med på Sofias och Snabels lektion och sjöng lite Free your mind - det lät grymt! Just det ja! Resten av dagen så pratade vi U-språket. Det var nog något utav det fulaste, roligaste och flummigaste vi har kommit på... Vi böt ut alla vokaler till U, exempelvis "Huj, jug, hutur Hunnuh".

Nu på eftermiddagen har jag och Andrea varit och kollat på herrlagets match. Dom vann med 12-1, asgrymt! Men nu måste jag gå tillbaka till Emilie & Andrea och vara lite social innan dom ska hem!
XOXO


this is what i do

Här kommer två vackra bilder för er som vill veta vart jag jobbar. Det är hur fancy som helst! Enjoy :)

 

första oktober

Jag måste bara säga att jag har haft väldigt många bra dagar i rad! Snart kommer det hända något dåligt, haha. Jag får säkert mens och PMS snart och då blir allt det braiga dåligt, det skulle vara så sjukt typiskt, eller hur! Nej men jag hoppas på det bästa.

Dagen började klockan 06.30. Tog färjan över och väntade på en lila express (som alltid, alltid, alltid, alltid, alltid, alltid är sen!) som aldrig kom (ta det inte bokstavligt, för den kom till slut). Jag fick i alla fall springa upp för alla miljarder trappor i skolan och var svettig som en gris när jag kom upp till Stures rum... freschiiii! Men annars gick väl lektionen bra. Efter det hade vi engelska, ovanligt slapp lektion. Vi fick 40 minuter lästid också... dock blev det (som ni kanske redan räknat ut) inte så mycket lästid. Jag hade modevisning med mina nya byxor och min jacka i stället, haha! "Work it baby, push it baby, give me some".


Min catwalk!

Sedan var det då dags för den underbara historialektionen. Det var sjukt flummig och konstig idag, vilket jag tror alla uppskattade! Det gjorde i alla fall jag...

När jag kom hem slängde jag i mig en pizza och sedan bar det av till träningen. Det gick bättre än förväntat och var askul! Räkna med mig nästa vecka också säger jag bara. Men nu måste mina ben få lite vila. Nattinatt!
XOXO

RSS 2.0