det som spelar roll

Kristus är framför mig, bakom mig, över mig och under mig.
Kristus är med mig, i mig, runt omkring, Du bor i mig.
Omger hela mig. Morgon, dag som natt.

one down, a few more to go

Imorgon är första veckan i skolan avklarad och den har faktiskt varit riktigt bra. Idag har varit en sjukt produktiv dag. Första lektionen (drama) spenderades med att utvärdera kursen i allmänhet. Under musikallektionen började vi repa lite smått... Det känns galet bra! Sedan var det dags för mördarsvenskan, redovisning om tvåspråkighet. Efter det var det PA-redovisning. Gick bra. Var kort och konsis. Besviken tjej. Nu blir det i vilket fall som helst finslipning av engelskaarbetet innan jag skickar in det och går och lägger mig. Trött tjej.
Pussokraaam!
P.S. Jesus rules D.S.


here we go

Första dagen i skolan avklarad och det var inte alls så jobbigt som jag trodde. Helt okej start så att säga. Har för övrigt anmält mig till min första högskoleutbildning - musikal på Artisten här i göteborg. Hoppas på ett bra resultat!!!
Pussokram

too school for cool

Då var det dags igen! Imorgon 10.15 börjar skolan igen med Kultur och idéhistoria. Ingen drömstart direkt, men vad gör man inte för konsten... Eller? Men det är bara att tagga sista terminen i skolan! Shit va crazy asså! Jag har så sjukt mycket att se fram emot den här våren. Först Thailand om en månad, sen flyttar jag in till stan den 1a mars, på påsklovet är vi ett gäng som drar till Egypten, och sen har vi ju självklart balen och för att inte tala om STUDENTEN framför oss också! Sommaren kommer nog inte heller suga direkt. Börjar med två veckor solsemester med underbara vänner och sen en hel sommar på Liseberg! Sedan fram till hösten har jag förhoppningsvis kommit in på en bra musikallinje (balettakademien jaaa tack)! Åh, åh, åh! Bra, bra, bra!
PUSSSSSSS


dagens låt

Katy Perry - Firework, PEPPLÅT!

börjar tänka på framtiden, jaao

Jaha då var det dags att bestämma vad man vill bli när man blir stor. Tur för mig att jag alltid har vetat det då! Musikal, ladies and gentlemens! Det finns, på riktigt, ingenting annat jag kan tänka mig att jobba med! Så därför håller jag för tillfället på att planera vilka utbildningar jag ska söka till nu i vår. Än så länge är Balettakademien ett säkert kort. Ska försöka hinna slänga iväg en ansökan till Artisten och Bjärnum också hade jag tänkt. Önska mig lycka till!
PUSSSSSS

sämsta bloggerskan ever?

Ja, det är jag det! Seriöst liksom. Sist jag skrev var innan luciaperioden började, jag ber om ursäkt! Kan ju berätta att det var nog nästan de roligaste och jobbigaste veckorna i hela mitt liv! 3 veckor av bara sång och uppträdanden låter som himmelriket, eller hur? Men det var inte alltid en dans på rosor, I can tell you that. Det var tidiga mornar och sena kvällar, men sjukt kul var det!

Any how... Nu sitter jag här och njuter av de sista dagarna på jullovet. Eller? Nja, inte precis. Sitter och pluggar. Hatar skolan ibland alltså. DEN TAR DÖD PÅ MIG!
God bless you!
Pussssss

dagens låt

One night only - Jennifer Hudson

RSS 2.0