Sockersött och rosa

Jag är troligtvis den enda på detta klot som faktiskt tycker att Another cinderella story är bra. Jag älskar när det blir så där äckligt sött och förutsägbart, det får mig helt enkelt att glömma verkligheten för en stund (Jag vet att det låter som om jag behöver seriös hjälp med att komma ut oftare, men så är det). Jag får hopp om att en dag kanske mina drömmar också kan gå i uppfyllelse trots att jag är liten som en myra och inte speciellt... ja vad säger man, jag är stor i orden men liten på jorden.

Filmen är verkligen förutsägbar men jag tycker bara det är skönt! Då behöver jag inte sitta och oroa mig för att dom inte ska få varandra i slutet, för sånt hatar jag!

Jag älskar att titta på töntiga, sockersöta, lätta, förutsägbara, roliga B-filmer! Det är en underbar tidsfördrivelse!


Jag vill ju va som duuu!


Sommartid? Idag? Va? Godmorgon!

Skulle träna med mitt crew (Give it up for my girls NOX) imorse men hade helt glömt av att idag är dagen med stort SÄPG - Sommaren Är På G. Så min klocka var såklart 11.00 när jag gick upp och det tänkte ju inte jag på. Sedan såg jag Matti's sms: "Sommartider hej hej! Glöm nu inte att ställa fram klockan en timma!" Jag suckade ljudligt, gick sedan ner och åt frukost och satte mig på min puttrande moppe och drog iväg. Ingen kanonstart på dagen så att säga.

Emizzle - Du inspirerar mig

Så sant som det är sagt! Önskar jag kunde uttrycka mig lika poetiskt och bländande vackert som du kan so I will give it a try. Då händer ju det dära som alltid händer när man bara sätter sig vid sin dator - man får brainfreeze, kan man säga. Vad vill jag skriva om då? Eller snarare, vad ska jag skriva om? Min galet normala vardag eller varför inte min helt vulgära musiksmak. Nja, jag vet inte. Det klingar inge bra. Jag får nog hålla mig till helt ointressanta saker. Men jag vill så mycket mer! Jag vill ge folk lite perspektiv på saker och ting, utan filter som rensar bort allt det uppenbara. Jag vill så mycket mer än jag kan. Eller jag kanske kan? Som sagt, I will give it a try.

Wacked out friday

Underbara fredag = ett underbart slut på skolveckan! Först labb på naturkunskapen som var helt okej faktiskt. Vi höll på lite med att mäta pH värde och annat naturaktigt. Sedan gudstjänst (as usuall) och sedan LUNCHKONSERT! Inte för att jag var med så mycket men det var grymt kul. Annika, Josefin och Maria ni var så grymma! MU1 är galet stolta över er.

Efter LUNCHKONSERTEN var det matte. Jag kräktes över matteboken (i tanken). Så långt efter ligger jag! Och provet är på onsdag, inte kul. Helvete Lars-Olof! Helvete!!!!!!!!

På SåTe så kollade vi på en B-film om just SåTe. Det kändes lite annorlunda att se sin strupe uppifrån (IRL).

När jag kom hem stannade jag till hemma hos min BFF en snabbis för att sedan sticka hem och käka hamburgare. Sedan kom Annelie & Hans för att hämta mig och körde mig till jobbet. Det var slappt som vanligt och jag fick sluta en timme tidigare!! Grymt skönt. Sedan åkte jag tillbaka till min BFF & Skogsturken. Vi kollade på "skräckis" och åt frukt. Namnam! Vi hade också lite allvarliga diskussioner. Najs.

Nu är jag hemma och kan inte förmå mig att krypa till kojs. Okej då.
God natt


Sofia, Snabel, Hanoi, Julian = Järngänget


Estetare som sagt


Påskharen är på G

Vad händer på påskafton nu då? Tell me, tell me, tell me! Det skulle vara asgrymt att samla ihop ett gäng och parta järnet, eller? Någon som är på? Inte? Nehe... då får jag väl fira ensam... NAT.

Puss

Oh yeah


Ge mig duracel energi NU tack

All min energi har bara runnit ur kroppen och det värker överallt. Börjar bli orolig för mig själv. Är det normalt att vara trött på allting? Hela tiden? Nja, jag vet inte... I have a bad feeling about this!

Klas du glömde smsa din skit! Jag väntar med spänning, vill veta hur allt gick!

Har jag föresten nämnt att The studio ringde till mig? Jag snackade med en astrevligt prick som hette Joakim (date material??). Tyvärr gav han mig dock ingen chans att säga nej... blir nog tvungen att avboka. Jag menar vem vill stå 4-5 timmar i en studio från klockan 17.30 på självaste PÅSKAFTON? Inte jag i alla fall!!!

Snälla Gud ge mig min energi tillbaka! Dela med dig av din gudomlighet till oss dödliga, vi behöver det mer!
Puss på rompen

Våffeldagen!!

Äntligen är den här! :D



Våfflorna i cafét var mumma!

Våffeldagen!!

Snart är det våffeldagen! Jag ska köpa våfflor i cafét. Jag blir så glad när jag får äta våfflor. Hunger... ÅH HUNGER!!!



Inte helt fel huh?

Fail, total fail



I need motivation!!
Kämpigt att läsa 20 sidor om miljön när man har zero/nada/zipp/ingen motivation i varken kroppen eller skallen. Jag vill bara spela musik! Musik hela dagarna. Bajs på naturkunskap, samhällskunskap, engelska, datakunskaps prov och andragradsfunktioner, PQ-formen och allt som kommer med den!!

Ge mig lite sol vind och vatten. Good thing att jag har mina pussisar i skolan! Jag ska bannemig starta en MU1-gruppkram imorgonbittit, vare sig alla vill det eller inte. Nu jävlar!

Jag måste lägga mig nu. Men jag vill inte. Måste få min sömn. Äh, skit också. Nu blir jag så illa tvungen att sova i alla fall. Bajs.

(Piano tills imorn = Inte gjort den, som vanligt = PANIK)


RSS 2.0