första dagen på luciaperioden

Nu har det äääntligen börjat! Dag 1 avklarad! Nu sitter jag här på rummet och chillar. Utanför fönstret ser jag rakt in i nordstan och i fönstret lyser våran nyinköpta adventstake. Vi har även köpt en fin liten julgran som vi har pyntat! Mysfaktor 100!

Vi har redan haft två uppträdanden. Det första på ett ålderdomshem i angered och det andra i GP-huset. Båda gick väldigt bra faktiskt! Vi har ätit lunch och middag på Palace, aaaasgott! Men fy va mätt man blev asså haha. Vi har fått en rundtur på hotellet med och vi har pool, gym och hela kitet! Så sjukt lyxigt, kan inte riktigt fatta att jag ska bo här i tre veckor...!

Nu börjar dom släcka inne i nordstan... Dags att gå och lägga sig kanske?
Pusssssss

P.S Här är den officiella luciabloggen

dagens låt

Can't smile without you - Barry Manilow

lilla julafton hos luciorna

Just det! Idag har jag haft en sjuk dag med en massa gåvor. Vi hämtade bland annat linnen, underkjolar och annat kul på Lindex. Sedan fick vi en massa helt stört fina grejer från Sebago - me like! Och jag får inte glömma skorna från Ecco... Helt sjuk kväll med andra ord! Nu känns det att det börjar närma sig, det smäller ju redan nästa vecka på tordag! Längtar! Take care, God bless!

dagens video

Communitychannel på youtube! Hon är helt underbar! Tycker den här är asbra!

mirakelkur någon?

Blir så förbannat trött på min envetna hosta! För tillfället kör jag på Kan Jang, hostmedicin av alla olika slag, Zyx, Nasoferm, Nasonex och en heldundrans massa olika piller... Hej, jag har inte tid att vara sjuk! Desperat efter tips så jag blir frisk NU! Tack! Pusspuss!

sjuk tisdag

Skriver ett kort inlägg i all hast. Halva jag är redan i duschen! Är superduper sjuk, vilket inte är superduper kul... Inspelning av julskivan imorn i skolan, lycka till att sjunga solo Hannah. Speciellt rep idag med Lucia! Det kommer en tysk journlist som ska intervjua oss, kulkulkul! Ta hand om er!


dagens låt

The good kind - The Wreckers, enjoy!

misfit

Har du någon gång känt att du är på ett ställe där du tror att du hör hemma men när du tänker på det så passar du egentligen inte alls in? Det har ingenting med människorna du umgås med, utan bara med dig själv. Jag börjar bli trött på att låtsas att jag är någon som jag inte är. Trött på att tona ner mig själv. Men vill inte välja sida. Det är det värsta med hela den här situationen. Att jag måste välja sida snart annars kommer jag gå i tu.

Tänk om den ena sidan inte ens är på riktigt. Den sidan som jag egentligen känner mig tryggast på kanske inte ens finns. Men om den nu gör det så får den bara mig att känna mig skyldig för saker jag vill uppleva, saker jag tycker är kul och saker jag gör. Ska det vara så? Det kanske bara är så att jag helt enkelt är missanpassad. Jag kanske inte passar in någonstans. Hannah finns inte i något fack. Bara ensam emellan två världar.

lov is in the air

Snart är lovet över. Jag har inte pluggat som jag lovade mig själv. Stressad till 1000. Men ändå lugn. Because Jesus loves me.


grym cover


dagens låt

Take my hand - Shawn McDonald! LYSSNA!


uppdatering runt lucia

Förlåt. Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, men här kommer en uppdatering ändå! Övningarna inför lucia är i full gång! Vi repar 9 timmar/3 dagar i veckan och kommer göra det fram till den 25e november då perioden börjar. Idag hade vi verkligen flummigaste repet, ever! Jag skrattade så jag grät. Har ingen aning om vad det var med alla idag. Imorgon ska vi i alla fall spela in röstproven till hemsidan och röstinspelningarna som man kommer höra när man ringer och röstar. På torsdag ska vi få bloggutbildning! Så vi får väl se när den "riktiga" luciabloggen sätter igång! Lovar att länka den här direkt! Dags att sova! Ta hand om dig. (Garnier)


RSS 2.0