händelserikdag

1. Jobbet = mycket skratt med Johanna.
2. Andrea och jag tittade på She's the man = favoritfilm!
3. Jag, Andrea och Emilie åkte över till Robin = bada och titta på So you think you can dance.
4. Hem och titta på Titanic = sorg.
5. Godnatt!

Uppdaterar mer detaljerat och bättre imorgon.
XOXO

harry potter och halvblodsprinsen

filmen var  som väntat helt underbar. skådespelarna spelade faktiskt bättre än i de andra filmerna (vilket jag inte trodde var möjligt). dock finns det mycket att klaga på också. till exempel så hade de lagt till och ändrat massa som inte var med i boken, vilket var lite irriterande faktiskt. Som exempelvis i slutet så tar Hagrid upp "sin" trollstav... sen när har han en trollstav liksom? riktigt slarvigt gjort faktiskt. men nu skall jag sluta klaga för filmen var superduper bäst och jag lär se den mååånga fler gånger!
XOXO

premiär

idag smäller det! sitter just nu hemma hos lollo och väntar på att klockan skall bli 15.50. matti, pez och frida är också här och gör sig i ordning. alla är galet taggade för h.p idag! skriver nog en snabb sammanfattning av filmen när jag kommer hem.
trolla på!
XOXO

sen natt/tidig morgon - uppdatering

grym kväll! jag drog hem till kim. där väntade emma, johanna, johan, frida, simon, emma och en till kille som jag inte vet vad han heter. vi spelade kort och skrattade för det mesta (känns som om kortspel har blivit min nya hoby, någon som vågar utmana mig på skitgubbe?). efter en stund åkte johanna & CO hem men vi fortsatte spela kort. sedan halvsomnade alla. sedan ville vi ha bullar. vi försökte få anders och gänget att åka förbi oss, men icke sa nicke. så det slutade med att jag, emma och simon satte oss i bilen och körde till öckerö. bullarna smakade mums. det tyckte i alla fall kim...
XOXO


(inte) a hard work work

har jobbat idag. det blev mycket kortspel (med "fusk") och skratt med alice. sjukt trevlig dag som inte är slut än på några timmar. väntar just nu på att emma ska ringa för vi skulle tydligen dra hem till kim eller nått liknande. trevligt trevligt. uppdaterar senare!
(imorgon är det premiären för harry potter som gäller, shit vad jag lääängtar!!!)
XOXO


änglabesök

idag har jag slitit som ett djur på jobbet. vart störtmycket att göra! helt sjukt. hoppas alla förstår att jag ljuger så tungan svartnar på mig. tack.
slutade jobbet. kom hem. var hemma en halvtimme. åt. sprang tillbaka till öckerö. drack vatten och åt choklad. trevlig pratstund med johanna (hjärta). sprang hem i regnet. duscha. stolt.
kvällen var galet mysig med mycket prat och skratt. mina änglar var och hälsade på. här följer lite bilder på hur kul vi hade det. enjoy!
XOXO


kolla in en rolig video här.

dagens outfit


Tröja som jag lånat av kusinen
Vitt linne från HM, L.O.G.G
Jeans, också från HM L.O.G.G
Strumpor från Gina Tricot


090707

Henrik Lundqvist var på jobbet denna dag :)


090706

                                                                                   
Det var ett tag sen den här dagen inträffade men jag kör på ändå. Den sjätte juli kom Isabelle ut till mig och sov över. Det var supermysigt! Vi var på ungdomsmöten och på nimbus en kväll om jag inte minns helt fel. På bilderna ser ni våran lunch en dag. Det var en högklassig och smaskig lunch för övrigt.

uppdatering

Jag är på G! Ha tålamod!
XOXO


natten till 5 juli



GOD NATT

4 juli 2009

   
   

Dagen har spenderats på Hyppeln med familj och släkt. Farmor min fyllde 65 år! På förmiddagen låg vi på stranden och solade sedan gick vi och åt mycket god mat (Tog ett champagnestopp på vägen, mums). Sedan var det dags att dra sig hemåt. Men jag hann knappt innanför dörren innan Tina ringde och bad mig komma. Då cyklade jag dit och träffade Mia, Moa och Pez. Vi satt nere i Tinas källare och berättade pinsamheter, grymt kul! Vi gick också och hälsade på Emilie på ICA (Snyft imorgon åker hon! Vill inte!!!). När klockan blev kvart i 10 så började vi gå mot ängen och tältet. När vi kom dit hade mötet precis börjat men men. Det var sjukt mysigt och mycket känsloladdat (som alltid). Efter mötet gick vi ner och badade i Lappo (endast Tina) och där träffade vi också Sara och Andreas. Sedan drog vi hem till mig en sväng och satt i soffan och skrattade (- Maybe this time! Maybe this time! This time! This time! This time!). Mycket trevlig dag och imorgon kommer Isabelle och Jakob! Najs!

XOXO

hurtigt

Började jobba klockan åtta imorse (Det var inte så farligt som det låter). Jobbade med Emma och vi hade sjukt kul. Stannade kvar typ tre timmar efter vi hade slutat för att hjälpa till lite extra (och för att spana på killar....). När jag sedan äntligen åkte hem så åt jag lite lasagne innan jag stack ner till Nika med Emilie och Olle. Vi tränade dans, vilket var sjukt roligt och galet jobbigt (men SÅ värt det).

När jag kom hem från Nika hoppade jag in i duschen och sedan bar det av till Jungfruviken där vi grillade och mös.
XOXO

  


Svett...........


you're like a drug to me

Mysig kväll med Emilie, Robin och Pez. Vi kollade på Twilight och masserade varandra. Puss på det!

trött

Jag är så trött på att vara svensk. Så trött på att det aldrig händer någonting. Så trött på att vara en "nobody". Så sjukt trött på att ha pms. Så trött på att jag har varit inne hela dagen fast jag borde varit ute. Så trött på att vara en vanlig svensk 17 åring med lite för stora drömmar. Jag vill bort! Jag vill vara känd...

XOXO

design + mode = sant!

Daniel Adams-ray (mer känd som Snook-Daniel) visade under modeveckans andra dag upp sin kollektion "Lagom" tillsammans med designsammarbetspartnet Nette Sandström. Kläderna är sjukt snygga och ja, väldigt lagom. Speciellt killkläderna, tycker jag, skriker estet - men på en positivt sätt! Keep up the good work!

Du kan checka in kläderna här

Fejkar han sin död?

Du kan titta på klippet här (http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab)



Personligen tror jag inte på detta. Det kanske ser ut som att lakanet lyfter på sig men jag tror mer det är ljuset och skuggor som skapas när helikoptern svänger som gör att det ser ut så (Sjukt konstig meningsbyggnad).


godnatt

När du ska sova står världen stilla

Då dina ögonlock sluts tänds stjärnorna

När din suck av frid når mina öron tystnar fåglarna

Då du somnar ställer livet om sig till en ny epok

för dig, för mig, för alla andra


dagens outfit


Nyinköpt svart volangklänning från Lille Skutt (Märke: Only)
Kostade ungefär 400 kronor.

Jag flätade mitt hår. Lite fräckt va?
Helt gratis!


kungen på liseberg

Dagen med stort D var då äntligen här. Hallelujah! Som jag har längtat. Dagen var helt perfekt, innehöll allt jag kunde önska mig. En hel bunt med goa och glada vänner som mötte mig och mitt crew vid Taubescenen. Fy va jag är glad att jag fått lära känna er! Fick bland annat träffa Lola, Adde och Andreas, underbara människor!

Men över till själva huvudnumret. Erik Hassle. Fy FAN va du är bra! För bra för att vara sann. Din röst tränger in i mitt hjärta på ett skönt lite obehagligt sätt. Men mest skönt. Jag är en sjukt stor beundrare av dig och ah... mitt vokabulär är för smalt för att jag ska kunna förklara med ord hur bra du är. Oh my god. (Bitter över att jag var för feg för att gå fram och fråga efter en autograf... bajs)

Lyckligaste dagen i juli... än så länge (humor)
XOXO


Fina flickorna!

Andreas, Julia och lite Lola :)

Erik Hassle.

Kungen!

Två tummar upp!

Söta Adde och Julia :)


bortgjord i hela sverige

Priset för veckans idiot (snarare månadens) går till Kjell Göthlin, 59 årig pensionär från Stockholm. Han skulle i dagens Aftonbladet svara på frågan: Kan du se vilket parti en person röstar på? Kjell svarar då: Ja, men den enda man kan känna igen är socialdemokraterna - de har ett oärligt uppseende. What?! Anklagade du just ALLA socialdemokrater för att vara oärliga? Snacka om bortgjord. Och snacka om att dra alla över en kant. Det är bannemig det värsta jag vet! Usch, fy och blä. Tummen ner för Kjell som, appråpå dra-alla-över-en-kant-situationen, säkert sitter hemma i sin herrgård, tittar på sportnytt och dricker rosévin med sin konservativa, tjötiga fru. Sug på den du fucking moderat Kjell! FAN VA FÖRBANNAD JAG BLIR PÅ ALLA SURA GUBBJÄVLAR SOM INTE HAR NÅGOT BÄTTRE FÖR SIG ÄN ATT KLAGA!!!

XOXO
(ursäkta utbrottet)

bye bye english... for now

Just nu orkar jag inte skriva på engelska. Klockan är ju mitt i natten. Och just det, mitt i natten den första JULI! Gott folk det är JULI! Imorgon/Idag är det dags för Hassle på liseberg. Som jag har längtat. Allt kommer vara perfekt, jag bara vet det!

Ledig från jobbet i två dagar och på lördag börjar konferensen! Kan det bli bättre? Onej.
XOXO

RSS 2.0