Veckan i sin helhet

Jag har haft en grymt hektisk vecka! Lite jobbigt, men life goes on.

Måndag - Sjuk (Skönt!)
Tisdag - UM (Pinsamt)
Onsdag - Jobbig resurs (Asheadedhole)
Torsdag, idag - Håltimma halva dagen (Hatar IV)
Fredag - Börjar 11.30 (Ganska skönt)
Lördag - Dans + Jobb (Surt)
Söndag - Plugga franska


Ja-a!!!



Mums, mer Robert Pattinson åt folket!

Kvinnans baksida (Inte ordagrant)

Det finns många fördelar med att vara kvinna, men också sjukt många nackdelar. Om inte redan har märkt det (så kommer ni att göra det) så drabbas vi kvinnor ibland av väldiga humörsvängningar. Våra egna känslor ligger på lur och sen när vi minst anar det så hoppar de på bakifrån med en sådan kraft att vi ibland faller omkull. Detta kallas PMS kära läsare. Hoppas att ni kan vara så gulliga att ha lite överseende med vad jag skriver och inte skriver här. Om jag någongång, utan anledning, är överdrivet deppig så stäng öronen eller hjälp mig att bli glad. Säg ingenting i stil med: Ryck upp dig! eller Amen va fan, det är ingen som tycker synd om dig! (Oftast är det i och för sig någon som tycker synd om mig, ja just det, me, myself, and I). Detta gäller inte bara mig (Gudskelov) utan alla kvinnor över 13 års ålder. Ha det i baktanke nästa gång du märker att en kvinna är lite nere!

Dagens låt: Pokerface
Dagens person: Jennie
Dagens bravad: Först stepp och sen springa
Dagens sämsta: PMS



Jag älskar min mamma & pappa!

Malta nostalgi



Varför ansiktsbok?

Min största önskan just nu är att hitta meningen med facebook. Ärligt talat! Varför har jag facebook? Det är ju helt onödigt egentligen. Jag går in, avundas alla andras bilder som dom lägger ut (eftersom man bara lägger ut de roligaste och snyggaste bilderna så ser det ju ut som folk aktiverar sig hela tiden! Till skillnad från vissa andra...). Så nej, facebook får en tumme ner för mig... But still I am an addict! Det gör ont enda in i själen att säga det, men så vare mät!




Tack och hej leverpastej


Allt ska förändras

2009 kommer att bli förändringarnas år, jag känner det på mig! Jag ska sluta fokusera på det dåliga i livet och bli en optimistisk jävel! En sån som alla stör sig på, men så länge jag mår bra!
Saker jag ska göra under 2009:

- Blir ett träningsfreak
- Satsa 110% på skolan
- Sluta stressa
- Inte festa sönder mig
- Sluta feströka
- Träffa en kille
- Vara lycklig!!!



Glöm dagens bekymmer, imorgon kommer nya.

Samvetet eller magkatarren?

Finns det någon mer än jag på denna jord som någon gång har fått den känslan (fastän allt är bra) att något är fel? Känslan sätter sig i magen som en fet jävla cementklump och vägrar försvinna! Jag har ingen aning om vad det handlar om. Kanske är det mitt samvete som talar? Men samtidigt gör jag ingenting dumt, allt känns ju bra egentligen!

Jag har kämpat med den här klumpen vid flera tillfällen. Den uppstår när allt är som bäst, kommer där och bara förstör allting! Alla känslor (som är på topp) dimper rakt ner i avgrunden. Sug manligtkönsorgan!

Någon som har ett tips för att bli av med den? Jag kanske bara ska köra? HJÄLP!


Köss&Ris, finanskris

Inte mer "Let's dance" för Mojje = Inget mer "Let's dance" för mig!

Åh nej! Jag är så besviken! Mojje var min favorit redan innan tävlingen började, han fick mig vid första steget! Krya på dig hörru! (De gör det bara 10000 miljarder gånger värre att Niclas Wahlgren hoppar in istället. Killen är ju så galet irriterande!!!)

Puss & Kram, julegran

Home sweet home

Nu har jag äntligen fått träffa mina Gunilla studenter! Eller en utav dem, har pratat med den andra, smsat med dig tredje och skrivit på msn med den fjärde. Mina små pepparkakor! Dem har jag saknat!
Annars är det väldigt skönt att vara hemma i kalla sverige igen. Det bästa är friheten att kunna dricka ut kranen och inte behöva vara rädd för att bli magsjuk. Det är också grymt skönt att kunna äta & dricka svensk mat! Nu låter jag som värsta svennen men svenskt är bäst, enligt mig (Jag är väl medveten om att mycket utav det jag äter inte ens kommer från sverige, but you get the point).

Ikväll blir det mys och prat. Förhoppningsvis bildspel också (Och *host* saftigt skvaller).

Om det är någon som är intresserad om vad som händer i mitt kärleksliv så ska jag be att få tala om att det går inte framåt, inte bakåt, ingenstans egentligen. Det finns kandidater men dem är jag fortfarande osäker på. Sen har jag ju förstås mina dagdrömmar, jag säger bara R.P!




Puss&Handkyss

Vilsen nykomling

Jag vet inte om det finns någon sorts ritual som ni kör här på blogg.se för nya medlemar (hoppas dock inte). Men om det nu gör det så vore jag ytterst tacksam om någon informerade mig om det!
Nej enough with the ironi. Hannah heter jag. En asfräck brud som just fyllt 17 år. Älskar att hålla på med musik och att fota. Jag går första året på LM Engströms gymnasium i göteborg, inriktning musik.
Jag har en självklart en BFF. Hon heter Emilie och vi har hängt ihop sen 2:an! Hon är underbar och jag skulle inte överleva utan henne. Hon är min luft kan man säga.
Men nog om mig... eller vänta lite. Vad ska bloggen handla om? Mitt liv? Det är inte så intressant men det får duga. Mina åsikter? De kanske inte räknas men jag ska i alla fall försöka att göra min röst hörd!

Tack för din minut som det tog att läsa detta. Tack även om det inte tog ens 1 minut.
Vad tackar jag för?! Du har ju valt att läsa detta... Äh!



Puss&Rompeköss


RSS 2.0