övaaaaaa

Måste öva in texten till Teenage Dirtybag tills imorgon... Har kommit en bit på vägen, yey me! Klassen sjunger den i kören. Sjukt kul. Ni kan lyssna på den versionen som vi tar inspiration ifrån här Scala – Teenage Dirtbag! Enjoy friends!

den trettionde september

Snart oktober you guys! Siiiick! Jag har i alla fall lyckats dra på mig världens förskyldning lagom till helgens aktiviteter. Lagom kul. Lagom är bra. Imorgon (fredag) B.O.M party med massor av människor. Lördag, Emilie fyller 18 och det ska firas med buller och bång. Det ska bli fint. Puss!

serie-geek

90210 = Min nya serie. Så oerhört fjantig att den blir rolig. Är även igång med tredje säsongen av både Gossip Girl och Robin Hood. Dock börjar det bli lite problematiskt att försöka följa tre serier samtidigt... Var ska jag få min tid ifrån liksom?


skype är det nya facebook

Är helt fascinerad av skype! Det är helt otroligt att jag kan sitta och snacka med någon som kan vara på andra sidan jordklotet. Modern teknologi säger jag bara! Har precis haft en mycket mysig och efterlängtad pratstund med min underbara Alice som är i Frankrike. Miss her like hell! Kram på er!


said that i'm leaving on monday morning

...But yet I am sitting here today...
Helt okej dag idag! Helt okej helg i helgen. Jobbade och var på maskerad. Trevligt värre. Nu sitter jag här och spånar på hur jag ska göra med mitt PA (projektarbete för de lite obildade). Mycket motgångar = Större framgång! Eller? HJÄLP!

dance

TIPS! Vi dansar till låten Crawl - Chris Brown. Grym låt! Lyssna!

my soul can dance

Har haft en sjukt bra dag! Dags för det klassiska klassfotot i skolan. Jippie. Stelt som sjutton. Som vanligt. Sen blev det en väldigt mysig bussfärd hem med massor av fina vänner. Sen promenad och middag med Linnea. Mys. Kvällen har varit dyng-go! Har varit och dansat i kyrkan. Underbara människor och underbar dans. Lycka! Men nu är det dags att sova. God natt, sov gott, dröm sött.

lilly-helg

Kom precis hem från en mysig helg hemma i Skara. Har umgåtts och gosat med mitt lilla kusinbarn Lilly! Världens sötaste verkligen! Nu bär det snart av mot röstningslokalen för att rösta på *censur*!!!!!

d-day

Idag händer det. Idag smäller det. Idag är dagen. Dagen då MU3 ska enas om vilken musikal vi ska spela.


den sextonde september tjugohundratio

En bra dag. Började med sovmorgon och slutade med födelsedagsmys med klassen i Tuve (Grattis JoseFIN). För övrigt kan jag ju berätta att mitt projektarbete äntligen har tagit ett skutt i rätt riktning. Fick kontakt med Smyrnakyrkan idag så jag hoppas allt löser sig där! NU börjar jag se en struktur framför mig. Vilket är skönt. Tror jag. Eller. Ja, det är skönt. Dags att sova nu kanske. Kyss & smek & nyp i *BEEP*.

.... (fyra punkter för fyra inlägg)

WOW. FYRA inlägg på EN kväll. I'M ON FIRE!

let's get a tattoo

Ni läste rätt. Det är något jag har funderat länge på faktiskt. Eller, egentligen inte, men let's leave it at that. I ALLA FALL, funderar på att göra ett snyggt kors någonstans på min otroligt vackra kropp. Något förslag på placering?


världspremiär för den nya p-staven

Mitt liv som barnmorskedotter i ett nötskal. Mamma kom precis in för att visa något "jättespännande". Guess what? Det var en sprillans ny p-stav! "Världspremiär" kallade hon det, min älskade mamma. Och det var väl dagens händelse ungefär. Tack och hej, leverpa... Oh hell no! Vad som helst men INTE leverpastej.

hej jag är sämst

Okej. Sämst på att uppdatera. Ska bli bättre. Lovar. Kanske är dumt att lova när man är sämst? Eller...

RSS 2.0