you're like a drug to me

Som ni säkert alla vet släppt Twilight på film imorgon den 29/4-09! Jag har tänkt ut en plan... Jag tänker så här! Om jag kommer liiite sent till svenskan så hinner jag snabbt sticka ner till Åhlens, köpa ett exemplar av den underbara, beroendeframkallande filmen och springa tillbaka till lektionen! Bra plan va? Ska försöka få med mig någon annan Twilight entusiast att dela glädjen med! I can't wait! :)

namnbytardag

Idag är den (in)officiella namnbytardagen! Det är därför med jubel,pamp och ståt som jag presenterar Järngängets namnbyte! Oooooohh goooo: KÄRTGÄNGET [skärtgänget].
Någon mer som känner för att byta namn när vi ändå håller på? Skriv!

söndagsparty

Den här ungen slår allt! Helt underbart att se. Garvar ihjäl mig var eviga gång!


Pella!

studentliv

Tjingpling! Jag och min älskade mor diskuterade precis vem/vilka jag skulle ge blommor till på studenten. Vi satt båda där och tänkte så det knakade (Jag blev lite smått orolig där ett tag och tänkte: Men shit, har jag inga vänner eller?). Sedan bara flödade det hjärtevänner! Elin, Victor, Fina och Jonathan! Ni är stora nu. Sluta väx! Tiden går för fort! Eller så är det dygnet som har för få timmar, jag hinner inte med! Jag hänger inte med på vad som händer. Vad förväntas av mig nu när jag snart fyller 18 (Jaja, snart och snart...)? Gah, det borde finnas en guide som talade om precis vad man skulle säga och göra! Någon med lite med livserfarenhet som har lust att ge mig några konkreta tips? Tveka inte att skriva en rad eller två! Jag kan lova att tipsen kommer bli mycket användbara av fler än bara lilla mig :)

XO XO

hektisk måndag

God kväll kära läsare! Idag har verkligen varit en toppendag - det kommer från hjärtat. Morgonen började piggare än vanligt och allting rullade sedan på i ett harmoniskt tempo. Men när det blev dags för matematiklektion och prov-tillbaka-givande hoppade mitt humör två trappsteg ner. Jag blev så nervös inför resultatet att jag var tvungen att gå utanför klassrummet och kolla in mina (förvånansvärt) vackra siffror högt upp i hörnet. Ett resultat på gränsen mellan G-VG satt som en smäck! Nöjd som en fisk i rent vatten! Engelska lektionen var allmänt slapp och det blev lite mys i vårvärmen med mina störtsköna klassmates, wünderbaaart! Efter engelskan befann sig den fruktade SAMHÄLLSLEKTIONEN - da da da DA! Redovisningen gick väl bra... Den var kort, men överblickade. Med kort menar jag cirka 20 minuter (knappt). Bra kämpat Järngänget - mitt stöd i livet!

XO XO

oh my god

Bara en liten fråga: Är det ens någon som läser min blogg? Ärligt? För annars lägger jag ner! Det är ju inget kul och ingen läser... Men om det nu råkar vara så att det finns några underbara själar där ute som faktiskt läser så får ni gärna ge mig lite bekräftelse och kommentera: JAG LÄSER!
Tack på förhand! (Eller förfot om man nu vill det. Jag är inte den som diskriminerar.)

surprise!!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Louise's födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis min sköna, du är en underbar vän! Så pass underbar att jag, Matti, Pez och Olle bestämde oss för att överraska henne lite... mohaha. Så vi bakade kladdkaka och köpte godis. Vi taggade upp och rejält och gömde oss i hennes rum och skrämde skiten ur henne när hon kom hem  från träningen, stackarn! Men kul var det allt! Efter det så satt vi och mös och snackade. Jag älskar er!

Puss


dans-aholic

Söndagen innehöll dans, dans och åter dans! Jag har verkligen blivit beroende (skönt för mig att det är någon nyttigt). Som alla redan vet har NOX återförenats, men några få justeringar - dock endast positiva! Vi började någon gång vi ett och slutade runt tre. Helt underbar dag med mina favoriter som jag älskar mest på hela jorden!

Idag var det möte inför musikalen, det var grymt mycket folk där (SÅ kul, ingen ironi)! Det känns väldigt bra faktiskt och vi börjar väl "på riktigt" nästa vecka tror jag - längtar! Efter mötet passade vi i NOX på att köra ett extra träningspass, som var helt och hållet hur lyckat som helst! Vi skrattade och dansade tills vi höll på att dö. Längtar ihjäl mig till 30 maj = After Eight!

Natti natti

slottsskogen 18/4

Dagen började som vanligt med ett stycke tapdance, som för övrigt var rövigt jobbigt (men kul, måste jag tillägga). Vi är allt ett eget litet crew. Skämt å sido så har vi blivit värsta proffsen nu ju, så grymt stolt är jag!

Sedan drog jag hem och taggade inför kvällens "utgång". Tog tjugo över sex färjan tillsammans med Wass, Andrea & Elin. Först gick vi och handlade fika på Hemköp (ex, kakor, chips och chokladpuddig). Efter det drog vi helt enkelt till våran slutdestination: Slottsskogen!! Där satte vi oss bland alla coola gäng på våran små filtar och tände en liten eld. Allt var allmänt mysigt tills ryktet om att polisen var på vägen nådde våra öron. Suck. Men festen var inte slut för det, onej, inga sura miner här inte! Vi drog in till stan och satt på Drottningtorget och luffade med två ascoola tjejer - Jennie och Josephine. Kvällen avslutades runt halv 4. Det var kul då men inte dagen efter.... om man säger så.

Köss

förlåt

För att jag har varit lite frånvarande på sista tiden. Dålig av mig, I know! Men se det från den positiva sidan - nu har jag massa roliga nya saker att berätta om! Jippie, ska ni säga då!


sötaste och roligaste killen ever

http://www.youtube.com/watch?v=DiqDTUG0M0U&NR=1

Grymt att han ändå klarar av att vara rolig efter den där överraskningen. My darling, you are greeat!


vårbilder

Här kommer lite bilder som jag glömde lägga in förut! (Idag)

         




friday I'm in love

Om 40 minuter är det fredag och om 24 timmar är det helg. Skönt på in i bomben! Till helgen ska jag kanske sova hos Oliver (?), dansa och chilla på kakan. Ta det helt lugnt. Just det ja, ska kanske till Fiskebäck imorgon och titta när Gabriel dansar, någon som ska med? Vill helst inte komma själv till ett ställe där jag inte känner någon... Ni förstår min tanke eller?


don't backtalk me!

Nog för att jag bor på en ö fylld med en massa patetiska, Svensson morsor som önskar att de gjorde något av sitt liv, men när man får höra att de snackar skit om en på sin arbetsplats då känner jag bara... men gud. Hur orkar man? Seriöst, en (ca) 45 årig kvinna snackar skit om en 17 åring. Skaffa dig en hobby kvinna!!! (By the way tycker jag att du sluta störa dig på vad jag gör och inte gör, kommer inte ihåg att jag bjöd in dig i mitt liv...)

våren sprudlar

Väldigt skön dag idag. Började med Gemu och tränade på Halleluja (Det kommer bli suuupermaffigt när vi ska sjunga den på studenten!!!). Sen håltimma på en timme, satt då i datasalen med Linn och tog det allmänt chill. Samhäll nästa. Vi gjorde klart hur PP-presentationen ska se ut i alla fall, good work! Jag fick dock springa runt inne på gården och plocka papper som Sofia, Snabel och Julian slängde ner från fönstret (Tack, tack, TACK). Efter det hade jag håltimma igen. Då träffade jag Oliver en stund och följde honom till sin söta motti. Efter det fick jag ett sms från Jaarnek: Kom till Condeco! Då hade han tydligen sett mig och Oliver genom fönstret, ganska kul. Så satte mig och snackade med honom en stund, myys! Sen gick jag tillbaka till skolan och hade piano med Sturississ (Fick sjukt mycket läxa, som jag inte kommer göra...). Sen var det dags för francais som alltid är lika roligt! Nat. Men idag var det faktiskt ganska chill och vi gjorde inte så mycket så tiden gick ganska fort.

När skoldagen äntligen var slut så gick jag, Sofia, Snabel och Julian och mötte Cissi på centralen för vi skulle "fika". På vägen till fiket mötte vi Sara (<3) så hon hängde på oss. Vi satte oss på Condeco och mös till det. Vi hade supertrevligt innan vi blev attackerade av duvor... (Vilket djur är största loosern i stan? DuVann).

Nu väntar jag på att Gabriel ska ringa upp och berätta om hans hemliga talang. Spännande!

Köss (Är det inte underbart att våren är här???)


klas kalas

Läs Klas blogg! Länken finns nere till höger ---------->
You wont be disapointed!
(Smygreklam är den bästa reklamen)
(Ingen publicitet är dålig publicitet)


går vidare

Nu går jag officiellt vidare i mitt liv. Nu har jag hämtat upp det jag vill ha med mig och lämnat av det (dem) jag inte vill ha med mig. Det känns skönt att jag har insett vilka mina riktiga vänner är, nu kan jag uppskatta er ännu mer än vad jag redan gör. Just nu känner det äntligen som att jag har hittat ett ställe där jag verkligen kan vara mig själv fullt ut utan att få blickar. Jag har hittat människor som stöttar mig i allt jag gör och som verkligen finns där för mig. Tack för det! Tack för att ni tror på mig. Jag älskar er.


det gick vilt till på påsk...

Hittade precis en vit spets BH i min säng. Detta betyder att det var någon som gick hem utan i lördags...


you make me show what i'm trying to conceal

Nu är idrottsprovet äntligen över, vilken lycka! Till min stora förvåning så var det inte alls lik svårt som jag förväntade mig, vilket i och för sig är underbart. Och som grädde på moset fick vi sluta en halv timme tidigare och novellinlämningen blev uppskjuten tills på torsdag. Så idag har jag bara naturen och pianot att göra, ganska chill.

Btw fick jag några kärleksfulla blickar i bamba idag (happyface).

megabesviken

Om inte rubriken sa er tillräckligt: Fy vad besviken jag är! Nått så galet besviken är jag. Helt sjukt vad besviken jag är! Fy sjutton i ballongen, jag är så besviken så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Åh min Gud vad besviken jag är... Vill ni veta varför? Det vill ni va? Kom igen, säg att ni vill! Okej, här kommer det:

FOR THE LOVE OF GOD, KOMMENTERA MERA!


bikini bikt

Jag erkänner! Jag är helt såld på bikinis, men samtidigt - do you blame me? Sommaren står utanför dörren och bara väntar på att få komma in. Just nu surfar jag runt lite på olika internetshops (nelly.com, h&m.se, ellos.se etc) och önskar att jag var rik. Köpte nyligen en överdel på ellos, vanlig svart bara, men grymt snygg både på och av (höhö). Nej men enough with the dirty talk. Har tagit mig en liten funderare på om jag ska ta och beställa en baddräkt. De börjar ju bli populärt nu igen. Jag får leta vidare!

         

mon dieu...

... c'est la magnifique Lady Gaga! Tu es trés, trés, trés formidable et une enfant de miracle (Ursäkta min franska).


påskafton

Orden i mitt vokabulär räcker inte till för att beskriva min påsk. Den var grym, irriterande, rolig, underbar, flummig, alkoholhaltig etc etc. Det var fest at my place och vi trivdes alla som fiskar i vattnet! Förutom ett breakup och en örfil så var det hyffsat lugnt, även fast örfilen var rejäl som satan i gatan.

Jag vet en som fick till det både en och två gånger. Första gången blev hon avvisad, andra gången avvisade hon. Fröken Wass var sylvass och på G.

Hur lyckad påskefyrarna blev kan man dock diskutera, fast det orkar jag inte. To much drama for my taste.

XOXO - A bientôt!

P.S. Klas kan du höra av dig? Du skulle berätta om flickan! D.S.


for your information

Om ni inte har märkt det så har jag tråkigt och försöker desperat hitta en ursäkt så att jag inte behöver sätta mig och plugga. Ingen sa att idrott skulle vara så tråkigt. Gud hjälpe mig.

Gåta

Vilket djur går sämst i djungeln?

Svar: Gorillan (Går illan)

ta mig dit du vill

släpp mig fri! allt du säger är som balsam i mitt öra. jag vet inte varför jag vill ha dig så, vill inte få mitt hjärta krossat igen. men släpp mig fri! jag vet det är fel, så varför kommer jag alltid tillbaka till samma punkt? jag kan hitta någon annan, men vill inte. jag har ingen kontroll så låt mig gå. släpp fri mig själv, Gud. för jag är inte kapabel att göra det själv.


A trip to Skara

Onsdag
Dagen spenderades mestadels i bil (Icke bra för Moder Jord, i know. Fy skäms på mig!) med världens bästa kusin Elin. Jag fick en sightseeing runt Skara som gjorde att Intresseklubben nästan sprängdes av överbelastning, men sånt är ju alltid uppskattat och trevligt (I rätt sällskap). Vi kollade också på en jättefin film, The notebook stuket. Tristan och Isolde, hur vacker som helst! Elin fick en gråt attack och jag fick en skratt attack, förlåt haha - "Jag vill också vara så där kär!".

Vi åkte också till donken och drack kaffe med Elins kompis som-jag-inte-kommer-ihåg-vad-han-hette-men-Elin-kallar-honom-för-goding-så-nu-säger-vi-goding. Det var mycket trevligt och vi pratade pinsamma barndomsminnen, haha.

Sedan åkte vi och träffade lite folk hos Philip Rosén. Riktigt trevliga prickar får jag allt säga, speciellt.... Vi stannade dock bara 10 minutas eller något för grabbarna satt som klistrade framför TV:n och kollade på hockey (Final visserligen, but still liksom). Ni vet ju hur det är - killar + sport + brudar = not gonna happen. Killar är ju i en helt annan värld när det är sport på TV. Jag hade nog kunnat komma in naken utan att dom hade lagt märket till det (NOT).

Efter det så åkte vi runt lite. Tog Vårdcentralenströget, Scanströget och Donkenströget på vägen. Sen hämtade vi upp Philip och åkte till hans helt enorma sommarstuga ute i ingenstans. Den var helt sinnessjukt snygg och jag ville stanna där för alltid. När vi åkte hem somnade jag i baksätet så dom körde mig till mormor och jag somnade gott bredvid min underbara lillasyster Ellen (I love her so fucking much).

Torsdag
Gick upp vid 11 och satte mig och åt frukost i mormors gulliga kök tillsammans med Ellen. Sen gick jag och satte mig vid TV:n och checkade någon dålig B-film på Disney Channel (The Cheetah girls?).  Sen kom Elin och vi drog ner på "stan" till Klädkammarn. Elin köpte ett jättefint linne som hon skulle ha på påsk men jag hittade ingenting. Vi tog också en "fika" som bestod av Cola och latte (Inte mycket till fika det inte, men vi var nöjda).

Kommer inte ihåg i vilken ordning vi gjorde allt sen, men vad gör det om 100 år?

Vi stack återigen till Donken och träffade lite vänner till Elin, trevliga prickar igen. Sen åkte vi och kollade på tranorna... så kul hade vi.... Nej men dom va la fina. Senare på kvällen blev Elin så partysugen att hon körde ut mig (skämt). Men inte sura miner för det! Jag tog med mig The notebook och satt uppe till 1.00 innan jag gick och lade mig.

Fredag
Jag satt på en jävla-fucking SWE-express buss i 2 timmar och sedan den underbara 240 in 45 minuter. 240 är sämsta bussen jag vet, hatar den med hela mitt hjärta... Dock satt det en aaaaasgullig kille mittemot mig, så jag hade i alla fall något fint att kolla på (EFTERLYSNING: Killen på bussen - vart tog du vägen på L:a V? Tog du Björkö färjan eller? Vill träffa dig igen!!)

Anyway. Man kan sammanfatta min lilla resa till Skara så här - Mysig, underbar och glädjerik.

               

XOXO  - A bientôt!


Misslyckad skyltning



Affär: Oidentifierad.

whats your real name?

Man slutar då aldrig förvånas av vad ansiktsbok kan hitta på. Gjort precis ett test som berättade för mig vad mitt riktiga namn är... Jadu, mitt riktiga namn är tydligen Farrah - You are smart and beautiful at the same time. Jippie för mig...! Dock är det ganska underligt att varje gång jag gör ett test så blir jag like nervös inför svaret och hoppas alltid att det blir det jag vill (For your information: Det blir ALDRIG det jag vill).

min lista över skitjobbiga saker (inspererad av knatten da man... eller cat?)

  • Fjortisar
  • När batteriet på mobil/iPod tar slut
  • Att dygnet bara har 24 timmar
  • Idolstämpeln
  • När det blåser fast solen skiner
  • etc...

crazyboutya baby



NOX - BACK ON TRACK
FILLAN 30 MAJ AFTER EIGHT

Än så länge - Lovegame vs. Tarkan...
To be continued

du kommer med solsken till mig

jag gillar våren, jag gillar fågelsång. jag gillar solen som finns på min balkong. snön smälter drippedropp, krokus tittar opp.

Våren är här! Helt underbart, fantastiskt, wonderskönt är det! Solen skiner och fåglarna kvittrar, lyckar sprudlar. De första dagarna på lovet har varit superduperhärliga med mycket skratt och glädje. I fredags var jag ensam så Pez, Tina och My little girl kom hem till mig och mös lite. Vi checkade Decemberboys och The 10 sexiest jobs' in Las Vegas - ett väldigt udda program. Sen igår så var det först steppen (som för övrigt var galet flummig, speciellt från Jennies, Lukas och min sida) och sedan storstädning hos la famillie Gustafsson. Lite senare på kvälla kom Sofia, Julia, Lola, Rebecka och Vickan ut till mig. Vi åkte till Fillan och kollade på Genom hennes ögon (Vi var lite V.I.P med fribiljetter och allt). Så sjukt bra föreställning! Jenny, Vickan, Andrea & Lovisa ni är bara för bra! Helt stört...

Sofia, Julian & jag vaknade gick upp vid kvart över 11 idag, skööönt! Sedan åt vi nybakade grötbullar, mums. Efter det drog jag iväg till NOX medans mina prinsessor åkte hem till Ytterby/Kode.

Imorgon är det bio med Emizzle som gäller!! Längtar efter dig din sköning!
Puss jag älskar mitt liv


RSS 2.0