fniss


sista september någonsin 2009

Hallå är det någon på denna runda jord som läser min blogg eller? Okej, Sofia - jag vet att du läser, och tack ska du ha! Men det skulle vara kul om det vore fler folk. Och om det nu råkar vara så att ni är en liten skara (rimm, jippie) där ute som läser - kommentera mera! Jag är en vanlig mänsklig människa som behöver bekräftelse! Det räcker med tre punkter (...) bara jag vet att någon läser mina ytterst intressanta ord.

I alla fall, nog om mig. Eller inte... Dagen har varit superduper bra och härlig och jag är super duper nöjd! Började med samhäll som varade i cirkus 30 minutus, sedan började jag och Sara diskutera TFDA. Hum hum. Efter det hade jag engelska. Vi gjorde världens cpigaste övning som var ganska klurig och fick mig att känna mig som ett pucko, men WHAT EVER? Vi tittade också på "The making of Lord Of The Rings" - sjukt intressant! Men jag hann bara se en liten kortis för jag skulle på möte om gymnasiemässan. Btw! Jag står i LM Engströms monter onsdagen den 7 oktober 8.10-10.00, check it out (or me for that matter). (Märkte ni hur galet ballt jag använde kursiv och fet text? Wiii, hightech). As I was saying... (nostalgi sommaren 2009, men det ska vi inte ta nu) efter mötet så skulle mu2+mu3 öva på "Kärleken till livet" tillsammans med skolkören. Det var väl helt okej kul.

När jag äntligen kom ur skolan så stack jag direkt till Nordstan och shoppade lite grejer. Hårnålar, tofsar, ett par jeans, två böcker och en liten present till my BFF. Och sedan när jag äntligen kom hem - då (!) tog jag mig i kragen och sprang 5 km!! It's a sensation! Jag är så äckligt stolt över mig själv! Bra kämpat Hannah (Var tvungen att fetstila mitt namn bara för att jag tycker det är så gaaalet vackert. Tycker inte ni också det)!

Nu är det dags att krypa till kojs, lång dag imorgon (NAT, för jag har inga långa dagar, mohahahhahaha).
XOXO

födelsedagsdax

På fredag fyller världens bästa Emilie 17 stora år! Puss

290909

Jag avskyr tisdagar. Dom brukar normalt sätt vara den jobbigaste dagen i skolan men idag var det faktiskt (against all odds) inte så fruktansvärt jobbigt. Började med matte, och ni vet ju alla vad jag tycker om det... Inte precis min starka sida men jag kämpar på! Sedan vart det dags för bibelkunskap vilket idag var lika med FILM! Hallelujah, tack Emanuel! Sedan var det kööööör. Som vanligt var det grymt kul, och den här gången var vi faktiskt sjukt effektiva emot vad vi brukar! Vi hann med asmycket! Bra mu2! Sedan kom den djävulska samhällslektionen, men den var inte heller så farlig. Så en helt okej dag idag!

Nu skulle jag egentligen varit med på innebandy träningen men kom på att jag ska jobba idag. Aj aj aj! Nej, nu måste jag kila!
XOXO

taylor laughtner det är inte okej

 

280909

Den här måndagen har varit bra. Eller ah so far so good, så att säga. Robban var inte här idag men hade självklart lämnat en djävulsuppgift som vi skulle göra (han sätter äckligt höga krav på oss om han tror att vi ska klara en uppgick med text på engelska, steg Ö, på en och en halv timma...). Men det gick hyffsat bra tack vare Oskars översättningar, som alla visserligen bara skrev av utan att riktigt förstå. Men same shit!

Gympan var asbra och jag blev för ovanlighetens skull svettig! Oh my god liksom! Jag och Julian sprang på löpband och roddade. Sedan var det bara att hoppa in i duschen och svinga sig tillbaka till LM (vad stå det för???) Engströms gymnasium och ha GeMu, vilket inte heller var så jobbigt eftersom vi fick vika borschyrer halva lektionen... fast inte riktigt halva, men men.

Jag & Emilie satt senare på samma 290 och smsade utan att veta om den andres existens på detta stora, blåa, rörande fordon (nu tappar jag kontrollen...) vilket var lite komiskt! I alla fall, jag följde med Emilie hem sen och vi fikade och tittade på Top Model Australia.

Nu är jag hemma och ska ta det lugnt hade jag tänkt. Ska promenixa med Olle lite senare!
Hur har eran dag varit?
XOXO


ledig tisdag

Praise the lord! Jag kan omöjligt beskriva hur skönt det är att vara ledig idag! Jag, Wagner, Snabel och Linn tog tillfället i akt och sov över hos Linn igår. Det var så galet mysigt! Vi lekte "jag-har-aldrig" och skrattade i massor. Imorse hade vi en riktig tjejfrukost med färskt bröd och Sex and the city. Gah, I love you guys!

Idag fyller Sara 17 stora år! Tänkte jag skulle åka över och överraska henne med tårta om en stund!
XOXO

09.09.09.09.09

Idag var det dagen då det var min rubrik som gällde. Den nionde september 2009, klockan 09.09. Respekt polarn, respekt!

Övrig innehåll av dagen: Skolan, som var helt ok. Slutade klockan halv 12, vilket aldrig är fel. Gick lite på stan och hittade flera tröjor och ett par jeans - love it, hate it, whatever, just enjoy it! När jag kom hem kom min lilla Olle på besök så vi satt på min säng och pratade lite. Vi diskuterade bland annat våra sjuka ideal som vi har på den manliga rasen av jordens befolkning. Vi tror helt enkelt att det finns perfekta killar där ute. Newsflash girls! Ingen är perfekt, alla är mänskliga! Sen diskuterade vi också att killar kan vara sjukt dåliga på att höra av sig (vilket tjejer också kan vara ibland... eller?). Efter våran mycket känsloladdade debatt gick vi ut en promenix tillsammans med Emilie. Då pratades det bland annat om den uppkommande festen som kanske kommer äga rum i mitten av oktober någon gång sisådär jahaja... Nu ska vi inte säga för mycket :)

Nu på kvällen tittade jag och Emilie först på matchen (kom igen Sverige. Man skäms ju!) och sedan på Idol! Fick en liten skymt av Matti och Nathalie. Men Andreas! Du var la inte lite grym eller! Aaaasbra!

Imorgon är det klasskamp så jag måste nog sova nu.
Nöffnöff

nu vare klippt!

Jag ska försöka få en tid och klippa mig den här veckan! Här är lite bilder på hur jag hade tänkt att det skulle bli:

Dock inte brunt.

XOXO


skolkort - act natural

What? Vad är naturligt? Någon mer än jag som tycker skolkort är grymt överskattat? Borde man inte ta det på en helt vanlig dag då alla är oförberedda. Då slipper man de milslånga köerna till toaletterna som skulle orsaka kaos vid brand. I alla fall, överskattat eller inte, så var det dags idag. Hade en hyffsat bra hårdag, för ovanlighetens skull, leendet satt där det skulle och jag kände mig lagom fräsch. Efter kortet gick vi in till studion och började fippla lite med technoversionen av "Herdar vandrar". Det enda jag har att säga om detta sprudlande projektet är - so far so good! Det kommer bli så sjukt roligt och vi hoppas på ett gömt spår på julskivan. Break the LM norm så att säga.

Filip Robertsson! Titta på mobilen! Jag ringer och ringer. Ingen promenad idag heller. Ring mig imorn.
Det var nog allt för mig. Imorgon ska vi planera inför klasskampen på torsdag. Vårat tema är svininfluensan så det blir nog till att köpa grisnäsor och knorrar. Tack och hej leverpastej, bye the way, kommentera mera!
XOXO

RSS 2.0