solidaritetsgala

Var på Donners konsert idag! Dom var helt galet bra! Svängde som sjutton! Lydia, Johannes & Julia var självklart bäst! Längtar hur mycket som helst till våran julkonsert på onsdag. Det kan inte bli annat är bra!
Här kommer lite bilder från kvällen, enjoy!
Sov gott, dröm sött!

     


are you robsessed?

Hittade just sjukaste filmen på cdon.com. Det skall komma en film där man får följa Robert Pattinsons liv. Från det att han var barn tills nutid. Personligen började jag asgarva när jag läste detta! Nog för att killen är g-o-r-g-e-o-u-s, men kom igen? En film bara om Robert Pattinson? Hur bra kan den vara...
Låt er inte luras av min nonchalanta fasad. Jag lär vara en utav de första som beställer filmen. Varför? Because I am Robsessed!!!!!!!!!!

Kan ju tillägga att filmen kommer bestå av 2 discar och filmen "The Haunted Airman". Den kommmer att kosta (på cdon.com) 179 kronor per disc. Alltså 358 kronor för hela kittet!
Filmen släpps den 1 december 2009. Alltså om 2 dagar! Någon mer än jag som inte kan vänta?
Ta hand om dig!



skärgårdsmarknad

Idag var det dags för den årliga julmarknaden nere i Klåva! Det var galet mysigt och jag fick faktiskt lite julkänsla! NOX dansade, vilket gick sådär kanske... Det var kallt och blött så vi var inte speciellt pepp.





39 dagar kvar

Lång dag idag. Många långa lektioner. Slutade vid 16:10 och missade två bussar så fick sätta mig på fucking 240 som jag avskyr! Fy för den bussen alltså! Galet obekväma säten och en 45 minuter lång resa. Fun, huh? Sen var det helt sjukt mycket folk på färjan! Det var fullt både uppe och nere, tror aldrig jag har varit med om det innan. Plus att det stod en 290 på färjan... Galet.
Ikväll ska jag banka in massa historia och ja, banka in massa historia. Prov på torsdag och öppet hus imorn! Funny bunny!
Nej, men nu måste jag gå ner och äta för farmor har lagat mat, mumma!
Ta hand om er!


godmorgon, godmorgon!

Det här kan vara en utav de tidigaste gångerna jag har bloggat. Nice, huh? Klockan är nu 07.57 och jag ska alldeles strax gå ner och käka frukost. Mumma! Idag är det en helt vanlig hat-tisdag - massa lååånga lektioner och maaaaassa plugg! Puss på det...
Ha en bra dag mina vänner!
XOXO

aj, aj, aj. too bad!


pappa - en riktig lifesaver

Jag sitter här på mitt rum och kämpar med idrotten. Vem kommer inte in då? Jo, min underbara far - och han har en kaka med sig! Min favvokaka som mamma precis har bakat! Kan det bli bättre? Tveksamt...

tips för den sömnlöse

Svårt att sova? Gör som jag! Underhåll dig själv till sömns!


dreaming on

Jag längtar sönder tills jag slutar gymnasiet och kan söka till Balett akademin! Har räknat ut att om jag kommer in på förberedande direkt efter gymnasiet så kommer jag vara ungefär 23 när jag går ut! Tänk... 23. Har jag sagt att jag längtar? Sedan bär det förhoppningsvis av till London! Puss på det! Jag känner mig galet opptimistisk helt plötligt. Wonder why!
XOXO

sick of being sick

Har varit sjuk sen i söndags nu. Börjar bli lite trött på att sitta inne och inte göra någonting. De enda människorna jag har träffat på en vecka är mina föräldrar och mina syskon, kul huh? Men jag ska troligtvis till skolan imorgon, då ska vi spela in julskivan så jag håller tummarna för att min röst håller!
Hur har eran vecka varit?
XOXO

bästa reklamen ever

http://www.youtube.com/watch?v=X_cQwHYKWXk&feature=player_embedded

Nya comhem reklamen är klockren!

so sick

Idag har jag varit hemma från skolan. Är sjuk - förskyld och ont i halsen. Förhoppningsvis inte svininfluensan! Jag har hunnit ta igen massor idag, vilket känns grymt!
Har ni haft en bra måndag? Ny vecka, nya tag!
XOXO

dags att vakna!

Hur var eran morgon? Min var väl inte direkt den bästa.. Kul att vakna till den här lappen liksom:


lovely

Jag är lite sådär småkär. På ett bra sätt. Åh. Men vad gör man?

so sorry

Jag har slut på ursäkter till varför jag aldrig uppdaterar min blogg. Men nu är det faktiskt så att jag har inte tiden. Visst är det tragiskt? Men sant. Jag lovar att jag ska göra så gott jag kan. Funderar på att skaffa blogg någon annanstans och inte på blogg.se för jag förstår inte designen... Hum hum. Ni (mina trogna, trogne, läsare) lär få reda på om jag byter station.
XOXO


RSS 2.0