smygreklam

FASCINATION I FILIADELFIAKYRKAN PÅ ÖCKERÖ LÖRDAGEN DEN 30 MAJ KLOCKAN 20.00.
NOX WILL BE THERE, WILL YOU?


vilket klipp!

Idag på bussen hem hade jag en sådan där härligt go och glad busschafför som hälsade på en vänligt när man kom in springandes och sade "Ha en bra dag" när man gick. Jag var nöjd och lycklig när jag satt på bussen (det hade gått ovanligt bra på piano lektionen) men plötsligt ropar chaffisen ut att en lastbil har vält på vägen. Det var hur långa köer som helst och jag trodde aldrig att jag skulle komma hem. Men då! Då fick Hjälten (chaffisen) en briliant idé och körde en annan väg! Jippie, så jag kom hem i tid! Tack, dagens ros går till dig!

         

När jag kom hem var det dags för klippning. Gick upp till STUK och fick mina slitna hårtoppar kapade. Skönt och välbehövligt. Efter det gick jag och mormor in på Lille Skutt och jag hittade en suupergullig klänning, som jag faktiskt köpte. Den är vit med rosa och rödaktiga blommor på.

Senare var det dags för Ellens musikal. Ellen ägde alla! Tyckte hon kunde sjungt alla låtar själv :)

XOXO


"baksmälla"

Som rubriken lyder är jag idag lite smått bakis... på Stevie. Halsen värker och kroppen sover i princip. Men det var de värt!  Hade bara två lektioner idag, 1. Halleluja körrep. 2. Piano. Slutade 14.30, ganska så skön dag ändå.

 XOXO


konsert

Jaha, nu vart de slutt! No more Stevie Wonder. Men efter två helt underbara dagar med alla musikare så har jag fått tillräckligt med Stevie to last a lifetime! Konserterna gick hur bra som helst och alla hade galet roligt! Önskar vi kunde få göra det om och om och om och om och om och om.......... igen!
Tack alla för en grymt bra kväll som jag sent kommer glömma!!!




stevie imorgon

Imorgon smäller det! Då är det äntligen dags för LM Engströms Stevie Wonder konsert som vi har jobbat med hela våren. Som vi har längtat och laddat!!! Repat med Bohuslän Big Band hela dagen idag och imorgon kör vi först genrep sen kommer skolan. Sedan kommer vi att ha en "stor" konsert för föräldrar och vänner. Jag börjar bli lite nervös, men det är så grymt kul och jag är med folk som jag verkligen känner mig trygg med, så det ordnar sig nog!

Nej nu måste jag få min skönhetssömn, men önska mig lycka till imorgon! (Peppar, peppar ta i trä).

XOXO


kungen

Jag önskar verkligen att jag kunde åka till Hultsfred och se kungen Erik Hassle. Men varken min ekonomi eller mitt jobb tillåter detta - BIG BUHU! Han sjunger som en Gud inte sant? Hans texter är som... är som... äh, jag vet inte vad dom är som men de är underbara! Det känns som om man lär sig en "läxa" i varje text. Man får liksom en livslärdom över saker man inte skall göra, vilket är skönt för en 17 åring som mig. Jag menar mitt liv har ju inte ens börjat på riktigt än! Och nu, tack vara Hassle, kommer jag aldrig göra några grova felsteg på min väg genom livet! Jippie! Om det ändå vore så...

Jag har i alla fall bestämt mig för att jag SKA se honom när han kommer till Liseberg den 1a Juni. Någon som är på? Hoppas bara på att albumet hinner dimpa ner i brevlådan innan dess, jag vill ju kunna alla låtar han kör! And I will also dress to impress :)


If the lies don't touch you, the truth will.
And if I can't love you than who will?
Who are you gonna turn to,
when you seem to have lost your greep?
When your EGO takes a dip.
I held your hand, is this the thanks I get?
I took you in, is this the thanks I get?


Patetisk och pinsamt

Hayden Panettiere - grym skådespelerska, snygg som sjutton, übersöt och allmänt beundransvärd. Jag säger bara, skenet kan bedra! Jag fick mig ett litet "wake-up call" när jag hittade en musikvideo på youtube där Hayden står och sexar sig framför en spegel och beter sig lite väl likt Brittan S. Jag blev förfärad! Det trodde jag inte! Hela videon känns bara allmänt B och det är med en ytterst huggande smärta som jag fortsätter titta på när min kära Hayden Panettiere skämmer ut sig. Usch och fy och blä - sånt gillar vi inte!

(För er som trots mina negativa åsikter vill se den här lätt vulgära videon så surfa in på http://www.youtube.com/ och sök på Hayden Panettiere - Wake up call)

(Och JA, jag vet att jag överdriver)

Or i en T-ring

Jag och Snabel ägde skiten ur alla wannabees som sprang runt som yra höns. Sug på den du...

(No) Stress?

I am a busy, busy woman - stort utropstecken! Mycket hektisk vecka om man säger så. Vännerna har verkligen varit högsta prio (Det är ni alltid, missförstå mig inte). På tisdagen var det Emilies och Saras dansuppvisning med Twisted. På onsdagen var det Angered som gällde. Då var det Matti och Tina som hade teater föreställning - Exit.

Idag var det dags för antiken projektet. Det gick väldigt bra för min grupp fastän vi hade det tråkigaste ämnet någonsin! Katakomber i Rom, visst var det intressant, fanns dock inte så mycket att säga om det. Men som sagt är det skönt att projektet är över!
Efter det var det dags för oss muare att dra ut i naturen. På med gummistövlar och regnjackor! Här skulle mätas pH värden så det stod härliga till! Vi fick gulligt sällskap av Daniels barn som betedde sig just som - barn. Skönt med lite frisk fläkt i den annars så vindstilla varddagen............

Imorgon är det LM's bal! Jag, Sofia, Julian & Snabel kommer befinna oss utanför Göteborgsoperan (hjärta) klockan 17.00 för att ta kort på bl.a Adde. Efter det blir det för min del dags att dra till Kungälv. Där är det Mimers hus som står först på listan. Grease. Martin. Kan inte bli annat än underhållande! Nu börjar stressen. Klockan 20.01 går min buss till Marstrand. Men väl framme är jag 110% säker på att stressen kommer släppa i och med att mina favvisar kommer vara där med sina vackra leenden som dom alltid är! Åh vad jag tycker om er! Det blir alltså mys på Koön imorgon kväll! Love it!

XOXO


Ursäkta min inaktivitet

Rubriken talar för sig själv.


tapspring toe hopp

Dagen med stort D! Stepp uppvisning på Möllan - möndal. Åkte in runt 11 (hade sån lyx att min underbara mor körde in mig). Stannade en snabbis på maxi och köpte lite energipåfyllning och drog sedan vidare mot donken. Där åt jag min lunch (i all hast) - vill bara tillägga att detta var ytters krångligt i och med att jag var tvungen att byta om samtidigt. Sedan sprang jag in på Möllan och gjorde en slående entré! Då visar det dock sig att vi inte alls skulle vara på scen vid 12. Nej, då skulle vi endast mötas. Vår scentid var inte förens HALV 1. Jag dör.

Föreställningarna gick hyffsat bra. Är nöjd med min insats i största allmänhet. Mycket trevlig dag!
XOXO

renesmee cullen

Det är läskigt hur beroende framkallande Twilight är. Jag blir rädd för mig själv... GAH! Det enda som cirkulerar i mitt lilla huvud är Edward Cullen, Bella Swan, Renesmee Cullen och allt annat som har med Twilight att göra. Köpte filmen i onsdags och har redan sett den 4 gånger... Sjukt! Just nu lyssnar jag på Renesmee's song på youtube. Den är grymt vacker - väldigt gråtvänlig med andra ord. Tårarna rinner. Vad fan är det med mig? Shit! PMS HELVETE....!!!!!!

aprés le bac

Jag står inte ut längre! Vill bara ta studenten och flytta till London! Letar billiga lägenheter för fullt (detta är dock lite svårare än vad jag tänkte mig). Om någon har något tips på hur jag kan göra så skriv gärna. Det skulle vara så underbart att flytta dig. Vet inte varför men jag är helt såld på England. Har aldrig varit där ens - lite konstigt, I know. Men vad gör man? Mitt hjärta vill till London! Jag har gett mig fan på att jag ska dit! Önska mig lycka till!


RSS 2.0