Nedräkningen har börjat

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2010&m=jan&d=2&h=12&mi=59&t=18-t55-5e55r-1t2t5-1t2t5-1t2t5&yn=Hannah&c=pi&mc=1

A little help maybe?

Jag skulle vilja fixa till min blogg lite, så att den blir mer personlig. Någon som kan tänka sig att ge mig lite snabblektioner? Tack på förhand!

Carpe diem

Imorgon kommer Snabel, Julian & Sofia på besök! Längtar efter mina små mysisar. Vi ska käka lunch i Klöva & sen bara mysa :) Helt underbart! Hoppas vi får sol!
Nej nu måste jag städa.
PössåKram

Tu es partout

Har haft tre (?) kanon kvällar i rad! Helt underbart! Alla har jag spenderat med de jag bryr mig om allra mest. VI har pratat, myst, tittat på film & fotat. Jisses vad jag har saknat er!

You are my life!
Pöss

I can't tell you something that aint real

Dagens låtar: Broken strings - James Morrison feat. Nelly Furtado & My life would suck without you! (Snacka om konstraster, haha)

Jag har visst glöm berätta om min telefonhelg. På lördagen ringde jag runt till alla jag kände (typ 4 pers, but still). Det var mys! Först ut var Matti unt Pez, jag älskar er mina hönor! Sedan var det Klas & Robins tur. Robin höll uppe mig halva natten that asheadedhole! Nej, men det var inte bara tråkigt (flörtgöbbe).

På lördag blir det fest, galet taggad!
Kyss

Matteprov

Jag kan säga så här att jag blir inte förvånad om jag får IG i matte B. Provet var galet svårt, satt mest och funderade på annat. Tur att jag hade Wagner vid min sida, vi är bäst på att vara dåliga (eller bra) tillsammans! Men nu lämnar jag alla X, Y & K-värden bakom mig och blickar framåt. Idag är det Robins födelsedag, grattis din fjant! Arton är stort.

Store killen ska självklart ha kalas också så på lördag bär det av till torslanda! Det ska bli trevligt. Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg... Först har jag GeMu, samhällskunskap, franska och kör läxor att göra. Rolet, rolet!

Studytiiiime!
Kyss

RSS 2.0