gp artikel

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.465590-har-ar-arets-luciakandidater


uttagningsdag 2

Tänkte bara skriva lite om hur andra uttagningsdagen gick till, för er som är intresserade. Jag fick skjuts in så var vid GP-huset 08.30. Lite efter 9.00 satte dom igång oss med en liten informationsträff. Efter det fick vi gå in en och en i ett rum för personliga intervjuer. Hela kommitéen satt runt ett bord och tittade på en, liiite läskigt. Dom frågade en del angående det som stod i mitt ansökningsbrev, synd bara att jag inte hade läst det själv... Så ibland blev det knivigt läge, men men. Efter det var det lunch-dax! Helt sjuuukt god kyckling fick vi! Mumma! After da food delades vi in i grupper om tre och tre, för nu vare dags för sång! Yey! Vi skulle sjunga "Det strålar en stjärna". Jag och min grupp sprang runt som yra höns för att hitta ett ställe att öva på. Till slut hittade vi ett litet utrymme vid toaletterna som fick duga. Sedan var det äntligen dags för uppsjunging. Var så sjukt nervös, men det gick superbra och hela gruppen var nöjd! Innan vi började sjunga skulle alla hålla en kort presentation om sig själva... Det var jättesvårt att veta vad man skulle säga, så jag flummade mest runt. As usuall. Efter sångproven återstod bara en eeeeevig väntan på resultatet. Helt sjukt hur nervösa vi alla var! Lite innan 18.00 så kom juryn äntligen tillbaka! Känslan går inte ens att beskriva. Var så nervös så jag trodde jag skulle sprängas! När Lina (Lucia-mamman) äntligen sa "... och de sju kandidaterna heter..." trodde jag att jag skulle dö! Oherrejisses. Hon ropade mitt namn FÖRST! Det var den sjukaste känslan ever. Kan inte ens sätta ord på den. Jag utropade väl något som typ: Näää! Sen bara det rullade på och till slut hade jag sex underbara tjejer vid min sida! Alla med onaturligt stora leenden och några med tårar rullande ner för kinderna! Vi kunde inte sluta le! LYCKA säger jag bara. Efter det gick vi ut och blev intervjuade och fotograferade för dagens tidingsartikel i GP. Det var hur kul som helst! Speciellt den bilden när vi ligger ner på filten. Kan ju säga så här; det fanns inte en enda "skratt-lös" sekund när fotografen skulle ta den bilden. Så underbart! Jag och Sofia var nog värst... Me like! Sedan fick vi gå och träffa våran Lucia-mormor! Världens mysigaste verkligen! Först fick vi massa bra information och sen fick vi våra grymt fina "lucia-smycken". Efter det tog vår Lucia-mormor lite mått och småpratade lite med oss. Sedan så fick vi gå hem! Det finns inga ord som kan beskriva den här dagen. Var i chock hela kvällen efteråt, och är fortfarande det idag. Har väldigt svårt att förstå att detta verkligen händer! Men fy vad jag längtar tills vi ska flyttta in på hotellet och börja på riktigt! På torsdag börjar sångövningarna! Den här veckan ska vi även ta korten som ska hänga uppe i taket i Nordstan. Helt sjukt! Så på onsdag ska jag till lucia-frisören och förvandlas till en prinsessa! Så undebart! Är detta en dröm? I så fall - nåde den som nyper mig!


JAAAAAAAAAA

Uttagen till Göteborgs lucia 2010! Är helt stört lycklig! Igår blev det klart att jag är en utav de sju kandidaterna i luciatruppen! Glädjen spritter i hela kroppen!!! Vet inte vart jag ska ta vägen med all glädje! Var kan man göra av med så här gaaalet mycket lycka?

uttagningsdag 1

Då var uttagningsdag 1 till Göteborgs lucia 2010 avklarad! Kändes helt okej bra, blev såklart lite skakig men gjorde min bästa. Dagen började med en "social stund" innan själva uttagningen började. Träffade massa nya sköna människor! Me like! Sedan hade vi en gemensam uppsjungning, vilket var sjukt kul! Sångpedagogen är verkligen hur bra som helst, asrolig! Efter det gick jag in och gjorde mitt enskilda sångprov. Och sen gick jag hem! Dagen har varit grymt bra! Nu på kvällen har jag jobbat och varit på "Foerfest" i kyrkan. Nu ska jag gå och lägga mig, ska ändå upp tidigt imorn... Just det! Glömde jag säga att jag GICK VIDARE TILL DAG 2??!??!!?!


göteborgs lucia 2010

"Jag har glädjen att meddela att du är en utav 72 stycken som gått vidare till första uttagningsdagen". Ja, meningen talar väl för sig själv. Är så sjukt glad och lycklig, nervös och spänd! Men framförallt peppad! Ska bli hur kul som helst! Det roligaste är att det var mina älskade föräldrar som anmälde mig utan att jag visste om det! Så gulligt! Tack. Love you! Önska mig lycka till, auditionen är på lördag! God bless!


dagens låt

Hang with me (Acoustic version) - Robyn. Bästa på länge.

dagen efter typ

Tack Mli för en helt wicked kväll. Blev verkligen så lyckat! You rock my world. Big time. Vi hade dansbattlar så det räckte och blev över. Och lite till. Dansarna vs. Icke dansarna. Ganska kul faktiskt. Mycket nostalgisk musik. Sånt gillar vi! Och så mycket sköna människor på ett och samma ställe. Sånt gillar vi ännu mer! Hoppas ni också hade en awesome kväll igår! Take care. God bless.

maroon 5 said it

I've had you so many times, but somehow I want more.

emilies b'day

2 oktober 2010! Min bästa vän fyller 18 stora år idag! Grattis! Igår var vi på Hemmaplan i majorna och firade. B.O.M hette festen. Det var sjukt kul och på tolvslaget sjöng vi en liten visa för Emilie och firade ordentligt. Ikväll är det partey hemma hos Emilie med 45 personer = trångt, men så galet mysigt! Nu är jag riktigt peppad asså! Let's do this! Vill se hennes reaktion när hon öppnar presenten med... Bye readers! Ta det lugnt ikväll!

RSS 2.0