sista dagen i augusti

Sista dagen av sommaren? Ja gott folk, imorgon välkomnar vi september och hösten. Jag kan inte hjälpa att se fram emot att ta fram mina tjocktröjor, halsdukar och vantar. Längtar lite till den mysiga känslan som hösten och vintern bär med sig (poetiskt va?). Tänk när vi går där på gatorna med tjocka jackor, vantar och en kopp varm choklad i handen. Mysfaktor etthundra or what? Puss.

Filmfanatiker som jag är så har jag tittat på en ny film idag - Pojken i randig pyjamas. Handlar om Andra världskriget och koncentrationslägrena. Sjukt hemsk, men grymt bra! Grät gjorde jag i mängder. Förstår verkligen inte hur folk kunde tro att alla judar var onda. Fy sjutton! Jag mår dåligt bara jag tänker på det.

Nej, nu pratar vi om något annat! Hade min första gympalektion idag. Vi övade inför klasskampen som är nästa vecka, spelade volleyboll och boule. Volleyboll var så galet kul verkligen! Kändes som om man kom alla tjejer lite närmare, vilket känns skönt!

XOXO

dansgala

Säger bara helt jävla underbart! Hade en magisk kväll på operan! Dock var det nästan äckligt mycket (bra) ballet. Fine, det är hur vackert som helst, men endast i lagom dos. Och tyvärr kan man lugnt säga att det blev en ganska stor överdos ballet idag.

Det kryllade av söta dansare! Puss på Daniil Simkin.


Imorn har jag gympal. Kul kul kul.
XOXO

slumdog millionaire

Tittade precis klart på Slumdog millionaire. Så galet bra film! Intressant och charmig på samma gång. Lär se den måååånga fler gånger! Och Dev Patel är ju inte lite snygg heller. Puss på han! Mer sånt!


tjugonionde augusti tvåtusennio

Idag har det varit mycket dans och rörelse. Först var jag på Emilies MTV klass på NIKA sedan blev det att rusa in till steppen (Jennie - krya på dig!). Båda sakerna var grymt roliga! Kommer nog ha träningsvärk imorgon på jobbet, men who cares?

Imorgon är det som sagt jobb som gäller. På kvällen ska jag med Matti och hennes familj in och titta på dansfestivalen på operan. Love it! Är så sjukt pepp!
XOXO

nedräkning

Jag har precis skapat en nedräkning för när DSG kommer hem igen. Checka in den här.

Usch vad jag kommer sakna dom! 2 hela månader utan Lollo & Pez, hur ska det gå?


snälla åk inte!

Jag behöver inte vara bäst. Bara jag får göra det jag älskar.


lycka!

Nu har den äntligen kommit! Som jag har längtat! Signerad och allt! Hassle regerar! Puss!


sista doppet för säsongen?




liseberg

Igår var jag på Liseberg med Olle och Emilie. Det var sjukt kul och vi åkte det mesta... flera gånger. Det var inte så mycket folk så vi kunde springa runt lite som vi ville. Lunchen bestod av två våfflor, vilket vi bittert fick ångra efteråt eftersom  de satt i halsen resten av dagen. Kul liksom. Men det hindrade oss inte från att åka Hanghai (Shingshong, Piiwoa, Gishima, etc...) Onej, den skulle vi allt åka en gång till. Då var det en sjukt kranky attraktionskille (ingen aning om vad man ska kalla det) som frågar oss den här trevliga frågan: - Måste ni vara så sjukt mesiga? Vi ba: Ja? Och han ba: Öh...!
Detta var en MVG dag!
Puss!

     

Dagens bästa! (Klara, Emilie, Olle - ni fattar)

rix fm

Rix FM var ingen höjdare om man säger så. Eller inte för min del i alla fall, dock är jag säker på att fjortisarna längst fram hade askul! (Jag klarar inte riktigt av den där E.M.D hysterin! Dom är så fjäskiga så det bara sprutar om det! Och när Danny skriker ut: - Steka, steka, steka! och vevar med armen, då blir jag bara matt. För det första så heter det SCHteka och för det andra... NEJ! Nej, nej, nej. Bara sluta. Men bra kämpat med avslutningarna på låtarna! Övat länge?) I alla fall... Efter Rix FM gick vi (Julian, Sofia, Snabel och the crew) till Conde(co) och satte oss en stund sedan gick vi lite till och sedan gick jag iväg för att träffa Klas. Vi gick också mest runt men sen började det regna och då satt vi ner och snacka en stund. Ja, vad ska man säga mer? Jo, min dag slutade i kata-fucking-strof! Jag fick sitta på jävla helvetes varholmen i 40 minuter!!! Detta på grund av att den gula, fula färjan inte går 20 i 12 på söndagar. Vad är det liksom? Jag var så förbannad så jag kokade! Men men, jag kom i alla fall hem oskadd.
Puss!

fibes, oh fibes!

Kulturkalaset i princip hela dagen lång. Dansade med NOX utanför göteborgs operan. Det gick väl bra med tanke på att oddsen inte riktigt var på våran sida. Vi skrattade oss mest igenom hela dansen, haha! Efter det åkte hela familjen för att träffa 10 dagar gamla lille ponken! Sötaste bebisen ever! Jag fick honom att somna (stolt) så fick hålla honom i en och en halv timma (stoltare). Puss på han!

På kvällen var det Sannis som gällde! Först tog vi en fika på Fröken Olsson och typ tog igen all tid vi missat, mys! Sedan drog vi oss till Götaplatsen och kollade på Fibes, oh fibes! som var grymma!

Imorgon/ Idag är det jobb och Rix FM som gäller och på måndag Liseberg!
XOXO

borta i ett år

Idag åkte Annika till USA. Nu kommer jag inte få träffa kvinnan på ett helt jävla år! Hur ska det gå? Snyft! Saknar henne redan.


finvisit

Klas har anlänt! Jag och Pez åkte in igår för att träffa honom. Vi gick mest runt och snackade, vilket var sjukt trevligt! Idag får vi se vad som händer.

farväl annika

Gick upp astidigt idag (för att vara mig)! Fikade med Annika, Snabel och Wagner i stan, vilket var hur kul och mysigt som helst. Kommer verkligen sakna Annika så sjukt mycket, speciellt på typ klasskvarterna! Fy Annika! Måste du åka? Stanna här i Sverige hos mig!

Efter farvälfikat så flöt jag och Snabel runt på stan i väntan på att klockan skulle bli 6 och på att Veronica Maggio skulle börja. Vi var jättekrankiga verkligen (speciellt jag) och det var sjuukt ovärt och stanna. Haha, sorry Maggio men har aldrig lyssnat på dig speciellt mycket :) Men sedan träffade vi Sofia, Julian och gänget - asmyyyyysigt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska käka frukost med NOX imorn och titta på vårat uppträdande från Kulturskolans helg. Imorn kommer Klas! Fatta grymt eller vad? Sjukt glad och nervös!
XOXO


måndagen

Var på Lotta på Liseberg denna dagen. Var med på tv och flummade sönder. Det var grymt!


a hard work work

Nu ska jag iväg och jobba! Det blev en extra tur idag. Åh så roligt!

gårdagen

Igår låg jag, Emilie, Pez & Matti på vår "egna" lilla ö nästan hela dagen. Vi var alla ganska trötta efter musikalen som hade varit på morgonen men ett dopp i det blå piggade genast upp oss... Senare på kvällen så gick musikalgänget ner till fyrn för att grilla. det var sjukt mysigt! Jag åkte också över till Sofia som var på fotö en sväng. Puss på det!
XOXO


mysig fredag

Nu sitter jag hemma hos Emilie och myser med Pez och Sara. Har legat vid badet med Emilie, Lollo och Pez hela dagen och nu på kvällen har vi vart ute på promenix, bakat muffins, druckit te och spelat pictionary (Jag och Emilie vann!).
Underbar dag! Älskar att vädret är kanon!
XOXO

bff



Du är fin som du är
när du står med mig här.
Du är värd allt som livet kan ge
.
En vän som är så
är det finaste någon kan få.
Jag älskar dig föralltid.

pez äntligen sjutton

Det var party party när Pezan fyllde hela sjutton stora år! Vi överraskade henne med en brakfrukost vid sådär halv tio. Sedan stannade vi där i några timmar, solade bland annat. Sedan åkte alla hem till sig för att fräscha upp sig och lägga på ett fett lager smink (puss på det). När vi arrived at Hanna's place vare party party känsla i luften! Alla var så sjukt taggade, speciellt Olle. Vi åt asgod mat och lekte charader. När det var dags för dans ballade alla ur till Benny Benassis Satisfaction, vilket var helt underbart (Matla minnen)! Kvällen var grymt lyckad och jag gick därifrån som en lycklig sjuttonåring med stora förhoppningar om framtiden. Vi får se hur det går med dom planerna...
XOXO

       


jag ber tusen gånger om ursäkt

Jag vet att jag är SÄMST på att uppdatera! Men det är sommarlov. Jag kan i alla fall berätta att jag har varit ganska mycket i Ytterby och myst med Julian och gänget. Sen har jag mest suttit inne eller vart med kompisar. Tycker dock det är toppengött att vädret äntligen blir bättre! Hoppas det håller i sig...
Idag har jag varit med Emilie, Klara, Jonna, Olle och Pez hela dagen i princip. VI har haft det sjukt mysigt! Ätit pizza i bergen m.m. Puss på det
XOXO

RSS 2.0